Perioada: 11 – 14 septembrie 2012

Cea de a 7-a editie a targului Next Season, desfasurata la Caro Hotel Bucuresti, a inregistrat un plus de valoare, conform spuselor expozantilor,  prin abordarea unei locatii deosebite, benefica dezvoltarii relatiilor comerciale, intr-un cadru plin de energie pozitiva, in mijlocul naturii.

Multumiri speciale tuturor expozantilor participanti in cadrul targului NEXT SEASON. Datorita lor am reusit sa avem o atmosfera deosebita, plina de entuziasm si extrem de profesionala. Colectiile raman in umbra daca nu sunt puse in valoare de oameni iscusiti.

Alaturam catalogul cu companiile participante la aceasta editia a targului Next Season: Catalog NEXT SEASON (7) 11-14sept2012

Dorim sa crestem acest targ, sa devina unul din centrii cei mai importanti ai industriei usoare. Am avut onoarea de a raspunde cu “prezent”  la invitatia noastra domnul Hevre Huchet Director la ZOOM by Fatex – Paris, FR, precum si domnul Biagio Castaldo Communication Manager la revista MODA PELLE, cu distributie la MICAM/MIPEL – Milano, ITALIA.  Implicarea lor este extrem de pretioasa pentru amploarea si cresterea acestui targ, ambii reprezentand sectoare de activitate a unor targuri foarte renumite pe tot globul.